Hyra elvinsch och vinsch med vajer, rep eller manuell

Är ni i behov av vinschar till ert kommande projekt? Tveka inte att vända er till oss på Inomec! Hos oss kan ni hyra elvinsch och vinsch i flera olika utföranden! Vi har ett brett sortiment av vinschar som är anpassade för lyft och drag och som har dragkapacitet från 500 kg upp till 12,8 ton. Vill ni hyra elvinsch så går de att få i EX klassat utförande samt med frekvensstyrning, lastbegränsare och radiostyrning. Bland vårt sortiment finns bl.a. vajervinschar, släpvagnsvinschar, repvinschar, ställningsvinschar, spakvinschar och manuella vinschar.

En manuell vinsch är liten och smidig och kräver ingen ström. Vinschen kommer att vara till god hjälp oavsett om ni ska dra eller på annat sätt förflytta tunga föremål. En spakvinsch är robust, kraftfull, enkel att använda och perfekt när man behöver få till en exakt position av lasten.

Vi på Inomec är experter inom säkerhet. Varje år utför vi över tusen säkerhetsgenomgånger i vår verkstad. Efter varje avslutad hyresperiod går vi igenom maskinerna och kontrollerar dem med vår egen tredje part besiktade testutrustning, vilket gör oss till en pålitlig partner för uthyrning av lyftredskap.

Oavsett vilken typ av vinsch ni väljer att hyra så är kvaliteten hög och konstruktionen noggrant anpassad för respektive användningsområde. Tveka inte att ta kontakt med oss om ni är osäkra på vilken typ av vinsch som lämpar sig bäst för just ert projekt. Vår kostnadseffektiva uthyrningstjänst inkluderar personlig service och vägledning genom vårt breda utbud av vinschar från noggrant utvalda leverantörer. Kontakta oss på Inomec så hjälper vi er att hitta rätt vinsch för rätt tillfälle!

Visar alla 11 resultat