Hyra ställningsvinschar

Alla som arbetar inom industrin och byggbranschen vet hur viktigt det är med bra och pålitlig utrustning för att arbetsmomenten ska kunna flyta på smidigt och effektivt, vilket är precis vad vi på Inomec strävar efter att erbjuda med våra högkvalitativa produkter och professionella service. Med rätt utrustning blir ert arbete inte bara mer effektivt, utan även säkrare. Hos Inomec kan ni hyra ställningsvinschar för att slippa gå med material i trånga trappor och stegar, vilket bidrar till att ni får krafter över till annat och kan fokusera på att vara mer produktiva i era arbetsuppgifter utan att behöva kompromissa med säkerheten.

Flexibilitet med våra ställningsvinschar

Våra ställningsvinschar underlättar upptagandet av material i era byggställningar. Vinscharna monteras på befintlig byggställning alternativt på medföljande ram eller stämp. De är speciellt lämpade för att lyfta material till ställningar, balkonger, tak och andra höga höjder. Till vinscharna finns tillbehör så som hinkhållare, skottkärrelänga, skivhållare m.m. Det ger er flexibilitet och möjlighet att anpassa utrustningen efter era specifika behov och projekt.

Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta om ert nästa projekt, så ser vi till att ni får hjälp att hitta rätt utrustning för det ni ska göra. Vi arbetar med ett genuint engagemang för våra kunder och strävar efter att göra uthyrningsprocessen så smidig som möjligt. Vi är extremt noggranna med säkerheten och kontrollerar alltid utrustningen innan nästa uthyrningsperiod, vilket är en trygghet för våra kunder.

Att hyra lyftutrustning hos oss på Inomec är enkelt, säkert och kostnadseffektivt! Kontakta oss när ni vill hyra ställningsvinschar – vi erbjuder snabba leveranser och personlig service. 

Vi svarar på era frågor och hjälper er att hitta rätt utrustning för varje unikt projekt.

Visar alla 2 resultat