Inomec

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Driven innesäljare till INOMEC Västberga

 

Om tjänsten

INOMEC är Nordens ledande uthyrare av lyftutrustning & linjeutrustning. Vi har sedan starten, 1979, arbetat engagerat och målinriktat för att inte bara bli företaget med bäst know-how utan även för att hålla sig där. Den väldigt låga personalomsättningen har skapat en miljö där kompetensen frodas och alla medarbetare arbetar för varandra. Då INOMEC är inne i en väldigt spännande tillväxtfas så söker vi nu en innesäljare till Stockholmskontoret i Västberga.

I tjänsten så kommer du jobba nära depåchefen och vara en spindel i nätet mellan sälj och service. Ett stort ansvar landar på denna person för att se till att den goda servicen som våra kunder vant sig vid bibehålls. Då kvalité är en utav byggstenarna i vår tillväxt så kommer det även falla på dig att se till att denna uppehålls.

Du kommer att svara direkt till Depåchefen i Västberga och ha ett säljande ansvar men även arbeta väldigt nära säljarna samt service i Göteborg och Malmö. När du kliver in i tjänsten så kommer du erbjudas en gedigen introduktion i vad INOMEC är och står för samt samtliga våra produkter.

Vem är du?

Vi vill att du är en person med vana att styra och hjälpa dina medarbetare framåt. Har du även erfarenhet från någon form av uthyrning så är detta starkt meriterande. Ett krav är tekniskt kunnande och intresse för maskinteknik samt att du är lösningsorienterad. Då vi jobbar med uthyrning av en mängd olika tekniska och mekaniska produkter så kommer det vara mycket att lära sig för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen och lösningen till varje projekt. Har du intresset har vi kunskapen att lära upp dig.

Vår bransch erbjuder ständiga innovationer och vår målsättning är att alltid kunna erbjuda dessa till våra kunder.

Då många av våra leverantörer finns ute i Europa så är goda kunskaper i engelska ett krav.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst tillsammans med väldigt kompetenta och kunniga kollegor som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Utöver detta så erbjuds du en konkurrenskraftig lön samt ytterligare förmåner. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten så får du gärna höra av dig till VD Johan Jonasson på telefon 0703897090 men helst på mail rekrytering (@) inomec.se. Då vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum rekommenderar vi att inte vänta med ansökan.