Hyra materiallyft och materialhiss

Behöver ni hyra materiallyft eller materialhiss? Inomec har ett brett sortiment av olika materiallyftar och materialhissar för att på ett enkelt och effektivt sätt bistå just ert projekt. Materiallyft, även kallad alplyft, finns i flera olika utföranden och används för att lyfta ventilation, apparatskåp, balkar och mycket annat när man behöver lyfta underifrån. Gafflarna är vändbara och det finns också tillbehör som lyftbom med krok, förlängningsgafflar eller vagga för ventilationsrör.

En materialhiss, även kallad tegeltransportör eller materialtransportör, är det perfekta hjälpmedlet när ni vill transportera material till svårtillgängliga platser. Vill ni t.ex. få upp material på ett tak eller upp för en sluttning är en tegeltransportör perfekt att använda – ni slipper själva bära och riskera fysiska skador!

Vår manuella balklyft gör det enkelt för er att lyfta upp balkar av olika slag till en höjd av 3 meter och klarar upp till 600 kg. Använder ni två så klarar dem upp till 900 kg. Kontakta oss när ni vill hyra materiallyft eller materialhiss!
Kontakta oss för rådgivning.

Visar alla 4 resultat