Hyra balkvagn och balkklämmor

Är ni i behov av att hyra balkvagn och balkklämmor? Hos oss på Inomec finner ni ett brett sortiment av högkvalitativa balkvagnar och balkklämmor som lämpar sig för olika behov. Balkklämmor kan användas på alla typer av balkar och finns i flera olika kapaciteter, från 500 kg upp till 25 ton. De kan användas vid lyft, som stationär lyftpunkt och även vid dragapplikationer. När ni beställer är det viktigt att ni anger balkbredden eftersom klämmorna har olika spännvidder. Vi har balkvagnar i olika modeller och kapaciteter; manuella som förflyttas för hand, kättingdrivna som förflyttas med hjälp av dragkätting, elektriska med egen motor och även tryckluftsdrivna. Berätta för oss om ert projekt så hjälper vi er att hitta rätt produkt för era behov. Vår personal har den rätta kunskapen och kompetensen för att se till att er arbetsprocess blir effektiv och lönsam.  

Våra vagnar passar på alla balktyper med fläns.

Elektriska balkvagnar finns även med radiosytrning med integrerad eltelfer eller separat för möjligheten att hänga valfri lyftutrustning, till exempel manuellt lyftblock.

Ta kontakt med oss på Inomec när ni vill hyra balkvagn och balkklämmor! 
Vi erbjuder inte bara snabb leverans och personlig service, utan även professionell rådgivning som anpassas efter era behov och krav. Vi finns tillgängliga för att ge er support genom hela uthyrningsperioden och strävar alltid efter att leverera flexibla lösningar utifrån era förväntningar. Kontakta oss för att diskutera er beställning så ser vi till att vara det självklara valet när det kommer till att hyra balkvagnar och balkklämmor.  

Visar alla 4 resultat