Hyra bockställning – bockkran / portalkran att hyra


Att utföra lyft i t.ex. industrilokaler kan vara en utmaning både utifrån vikt och utrymme. Hos Inomec kan ni hyra bockställning, även kallat bockkran eller portalkran. En lyft från oss kommer att underlätta lyft och förflyttning, samt göra arbetet smidigt och säkert. Vi har ett tjugotal olika varianter på bockställningar, med olika höjd och längd på bommarna, då de lämpar sig för olika behov. Alla bockställningar är i aluminium och är justerbara på olika sätt. En bockkran är alltså ett mycket praktiskt hjälpmedel vid portabla lyftarbeten.

Mobila bockställningar i aluminium är mycket mångsidiga och enkla att använda och montera. De passar utmärkt till att placera över schakt för att lyfta material vid större byggprojekt, men lämpar sig lika bra som hjälpmedel på verkstaden och vid industriservice som vid flytt av tunga maskiner.

Kontakta oss när ni vill hyra portalkran! Vi kontrollerar alltid utrustningen innan den hyrs ut och ordnar snabbt ersättningsutrustning ifall något går sönder. Att hyra bockställning hos Inomec är en smart och kostnadseffektiv lösning för er verksamhet!

Visar alla 4 resultat