Det vi kan

Allt inom lyftanordning och lyftutrustning

Om Inomec

Genom vår långa erfarenhet inom lyft kan vi ge vi er råd och säkerställa att ni alltid får rätt utrustning till varje unikt jobb. Ni kan istället fokusera på er kärnverksamhet.  

 

Vi har snabba leveranser över hela Sverige!

Inomec AB är ett helägt dotterbolag till Tisenhultgruppen.

Alltid rätt utrustning

Vi ge er råd och säkerställa att ni får rätt utrustning till varje unikt jobb.

Fokus på era unika behov

Inget behov eller projekt är det andra likt. Genom vår långa erfarenhet inom lyft kan vi ge er råd och säkerställa att ni får rätt utrustning till varje unikt jobb.

Unik Kompetens, Kundfokus

Vi erbjuder våra kunder de bästa och mest kostnadseffektiva samt miljömässigt bästa hyreslösningarna för deras lyftbehov.

Maskinbyte utan bekymmer

Självklart kan ni byta hela eller delar av utrustningen under hyresperioden om behoven förändras. Ni kan istället fokusera på er kärnverksamhet

Lyftutrustning och lyfthjälpmedel av hög kvalitet

Som Nordens största maskinuthyrare av lyftutrustning är vi er självklara aktör för uthyrning av lyfthjälpmedel! Hos oss finns ett brett sortiment av lyftutrustning med i princip obegränsad lyftkapacitet. Berätta om ert projekt så hjälper vi er att hitta rätt lyfthjälpmedel för just ert projekt! 

Kostnadseffektivt att hyra lyftredskap

Att hyra lyftredskap ger er ett exakt pris per dag, vecka, månad eller år och på så sätt kan ni lättare budgetera ert arbete. Vårt stora utbud gör det möjligt för er att hyra lyftredskap till en bråkdel av vad det kostar att äga den. 

Arbeta säkert med rätt utrustning

Med rätt lyftutrustning blir er arbetsplats säker och ni kan arbeta mer effektivt. Vi kontrollerar alltid utrustningen innan den hyrs ut och går även igenom den noggrant efter varje uthyrningsperiod. Ifall något mot förmodan skulle gå sönder under arbetet så gör vi allt för att ordna ersättningsutrustning för att minimera era driftstopp. 

Vi kan det här med lyftanordning

Vi på Inomec har lång erfarenhet och bred kompetens när det kommer till att förse företag med lyftanordning. Hos oss får ni expertråd och hjälp att hitta den bästa lösningen för just ert projekt. Gäller det ett komplicerat projekt så är det bra att ta kontakt med oss i ett tidigt skede. Då bokar vi ett möte för att på plats diskutera vilken lyftanordning som passar er bäst. 

Just nu etablerar vi oss mer i norrland och då i bland annat Gällivare, Luleå, Skellefteå, Sundsvall och Umeå.