Hyra domkrafter 

Har ni planer på ett arbete som kräver domkraft? Då ska ni ta kontakt med oss på Inomec – vi erbjuder företag i Västerås med omnejd möjligheten att hyra domkrafter och samtidigt ha tillgång till professionell service under hela uthyrningsperioden. Med fokus på säkerhet kontrollerar vi alltid utrustningen innan och efter varje uthyrningsperiod och säkerställer att de uppfyller de strängaste kraven och försäkrar en trygg arbetsmiljö.
Lösningar utifrån era behov
Genom att hyra domkrafter till er verksamhet i Västerås kan ni fokusera på företaget istället för att behöva tänka på utrustningsinvesteringar och underhåll. Vi på Inomec har rätt kompetens för att se till att ni har tillgång till rätt utrustning för ert specifika projekt och erbjuder lösningar utifrån era behov. Vi strävar efter att underlätta era arbetsmoment och leverera kostnadseffektiva alternativ, oavsett vilken bransch ni arbetar i. Hör av er till oss på Inomec om ni är i behov av att hyra domkrafter i Västerås, så ser vi till att ni får personlig service.

Hyra vinsch

Behöver ni en vinsch? Det kan ni hyra hos oss – anpassad efter era exakta behov. Vårt sortiment av vinschar är mångsidigt och inkluderar vajervinschar, släpvagnsvinschar, repvinschar, ställningsvinschar, spakvinschar och manuella vinschar för uthyrning. Vi erbjuder även elvinschar med olika kapaciteter och funktioner såsom EX-klassificering, frekvensstyrning, lastbegränsare och radiostyrning för att ge er maximal flexibilitet. Hos oss hittar ni allt som behövs för att genomföra lyft och drag på ett effektivt sätt.
Professionell service och snabb leverans
När ni väljer att hyra vinsch i Västerås hos oss på Inomec, kan ni lita på att kvalitet och säkerhet är våra främsta prioriteringar. Vår utrustning är av högsta kvalitet och uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna. Vi samarbetar endast med världsledande leverantörer för att säkerställa toppkvalitet och pålitlighet för våra kunder. Kontakta oss gärna om ni behöver hyra vinsch i Västerås så ser vi till att ni får professionell service och snabb leverans! Vi erbjuder flexibla hyresavtal och skräddarsydda lösningar.

Hyra glaslyft/vakuumlyft

Står ni inför utmaningen att lyfta glasprodukter eller sandwichpaneler? Då behöver ni tillgång till pålitlig utrustning för att kunna utföra arbetet med säkerhet! Hos Inomec kan ni hyra glaslyft/vakuumlyft utifrån era specifika behov och krav. Vi erbjuder endast högkvalitativa produkter från noggrant utvalda leverantörer, vilket är en trygghet för företag i Västerås som är i behov av att hyra glaslyft/vakuumlyft till krävande uppdrag.
Säkerhet är grunden för framgångsrika arbetsprocesser och när det kommer till att lyfta glaspaneler, sandwichpaneler, fönster och andra glasprodukter är det av yttersta vikt att följa noggrant planerade procedurer och använda lämplig utrustning för att undvika risker och olyckor. Genom att hyra glaslyft/vakuumlyft till ert projekt i Västerås får ni inte bara tillgång till rätt utrustning, utan även till vår professionella service. Välkommen att höra av er till oss för att diskutera ert behov så ser vi till att komma fram till vilken lösningen som är mest optimal för det arbete ni står inför.

Hyra telfer eller eltelfer

När ni ska hyra en telfer eller en eltelfer till ert företag i Västerås, är säkerheten vår absoluta prioritet på Inomec. Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativ och pålitlig utrustning för att säkerställa trygga och effektiva tunga lyft. Med vår omfattande kompetens kan vi garantera säkra arbetsprocesser som möter era behov. Kontakta oss och berätta om era kommande projekt så att vi kan säkerställa att ni får hyra den telfer som är mest optimal för era unika krav.
Professionell support
Vår dedikerade personal erbjuder personlig service genom hela processen, vilket säkerställer att ni får den support och guidning ni behöver. Vi har noggrant valt våra leverantörer för att kunna erbjuda utrustning av högsta kvalitet till alla våra kunder, vare sig det är tunga lyft inom industriella miljöer, verkstäder eller lagerlokaler. Genom att välja att hyra en telfer hos oss i Västerås får ni möjligheten att hantera materialflödet effektivt och manövrera laster i olika riktningar med lätthet.