Hyra fallskydd och utrustning för persontransport

Arbeta säkert och effektivt med högkvalitativ utrustning från Inomec! Hos oss kan ni hyra fallskydd och olika typer av utrustning för persontransport. Vi har Tripod som är en perfekt utrustning om ni ska fira ner personer eller material i mindre hål. Vi har också Rapid som är den minsta av bockställningar från REID. Den är smidig att ställa upp och kan ha en balk upp till 4 meter, vilket gör att den klarar att ställas över större schakt.  Med specialgjorda fästen för transportvinsch och räddningsvinsch är den det ultimata valet för persontransport. Vi har även flera olika typer av personkorgar för att de ska passa för just ert projekt. I vårt sortiment finns också flera alternativ inom fallskydd – allt från selar till räddningsvinschar. Vår kunniga personal finns här för att guida er genom vårt sortiment av utrustning och ser till att ni hittar rätt lösning för ert nästa projekt.

Ett kostnadseffektivt alternativ för era lyftbehov

Välkommen att ta kontakt med oss på Inomec när ni är i behov av att hyra fallskydd och utrustning för persontransport! Att hyra lyftutrustning hos oss är ett mycket kostnadseffektivt alternativ som bidrar till ökad effektivitet och säkerhet på arbetet.

Säkerheten är grunden för lyckade arbeten, och med utrustning från oss kan ni vara säkra på att ni får det bästa möjliga skyddet för era anställda. All utrustning genomgår noggranna kontroller, vilket säkerställer att ni uppfyller gällande legala krav vid lyft.

Ta kontakt med oss idag och berätta om ert nästa projekt så kan vi tillsammans utforska vårt sortiment av fallskydd och utrustning för persontransport. Med fokus på kundens behov erbjuder vi snabb och professionell service och hjälper er att hitta den mest optimala lösningen för ert nästa projekt. Med vår kostnadseffektiva uthyrningstjänst kan ni arbeta tryggt och flexibelt utan att tumma på säkerheten. Vi ser fram emot att hjälpa er uppnå era mål med vår utrustning och service.

Visar alla 6 resultat