Lyftutrustning och lyfthjälpmedel av hög kvalitet

Som Nordens största maskinuthyrare av lyftutrustning är vi er självklara aktör för uthyrning av lyfthjälpmedel! Hos oss finns ett brett sortiment av lyftutrustning med i princip obegränsad lyftkapacitet. Berätta om ert projekt så hjälper vi er att hitta rätt lyfthjälpmedel för just ert projekt!

Kostnadseffektivt att hyra lyftredskap

Att hyra lyftredskap ger er ett exakt pris per dag, vecka, månad eller år och på så sätt kan ni lättare budgetera ert arbete. Vårt stora utbud gör det möjligt för er att hyra lyftredskap till en bråkdel av vad det kostar att äga den.

Arbeta säkert med rätt lyftsystem

Med rätt lyftsystem blir er arbetsplats säker och ni kan arbeta mer effektivt. Vi kontrollerar alltid utrustningen innan den hyrs ut och går även igenom den noggrant efter varje uthyrningsperiod. Ifall något skulle gå sönder under arbetet så ordnar vi snabbt ersättningsutrustning för att minimera era driftstopp.

Vi kan det här med lyftanordning

Vi på Inomec har lång erfarenhet och bred kompetens när det kommer till att förse företag med lyftanordning. Hos oss får ni expertråd och hjälp att hitta den bästa lösningen för just ert projekt. Gäller det ett komplicerat projekt så är det bra att ta kontakt med oss i ett tidigt skede. Då bokar vi ett möte för att på plats diskutera vilken lyftanordning som passar er bäst.

Du kan alltid ringa oss om du har frågor eller vill ha mer information om våra produkter.

Kontakta oss för rådgivning.