INOMEC AB offentliggör förvärv av SERN- Suomen erikoisnostin

Kontakt: Johan Jonasson VD, Företag INOMEC AB E-post: info@inomec.se Telefon: (+46) 531 860 45

INOMEC AB offentliggör förvärv av SERN- Suomen erikoisnostin, nedan kallat SERN.

Stockholm

INOMEC AB, den ledande aktören inom lyftuthyrning och linjeutrustning i Norden, är glada att meddela förvärvet av SERN, som blir effektivt från den 29 december 2023. Denna strategiska affärsmöjlighet markerar en betydande milstolpe i vårt företags utveckling och öppnar upp spännande nya möjligheter på den finska och svenska marknaden.

Som VD för INOMEC AB är jag entusiastisk över de möjligheter som detta förvärv medför. Våra medarbetare har arbetat målmedvetet med att utöka vår närvaro och vårt utbud inom lyftuthyrning & linjeutrustning i Sverige, och tillägget av SERN till vår familj är en viktig satsning på tillväxt och innovation utanför Sveriges gränser .

SERN är kända för sin kompetens och sina högkvalitativa produkter inom lyft- och vakuumutrustning. Deras kunskap, erfarenhet och kundbas kompletterar perfekt INOMEC´s styrkor. Genom att slå samman våra krafter kan vi erbjuda ett ännu bredare utbud av produkter och tjänster till våra uppskattade kunder i både Finland och Sverige.

Vi ser fram emot en smidig övergång och välkomnar varmt de kompetenta och professionella medarbetarna från SERN till vårt team.

Johan jonasson, VD inomec ab

För mer information, kontakta gärna:

Johan Jonasson VD, Företag INOMEC AB E-post: johan@inomec.se Telefon: (+46) 703-89 70 90

Om Företagen

Om INOMEC AB: INOMEC AB är nordens ledande företag specialiserat på lyftuthyrning och linjeutrustning och erbjuder högkvalitativa produkter och innovativa lösningar inom ett brett spektrum av branscher.

Om SERN: SERN är en specialist inom lyftuthyrning av minikranar och vakuumlyft, kända för sina kvalité både gällande produkter och kundservice.

www.inomec.se

www.sern.fi