Lediga tjänster

Driven Depåchef

Publiceringsdatum                                                        Sista ansökningsdatum
2020-06-26                                                                    2020-08-31


Om tjänsten
Inomec är nordens ledande uthyrare av lyftutrustning. Man har sedan starten, 1979, arbetat engagerat och målinriktat för att inte bara bli företaget med bäst know-how utan även för att hålla sig där. Den väldigt låga personalomsättningen har skapat en miljö där kompetensen frodas och alla medarbetare arbetar för varandra. Då Inomec är inne i en väldigt spännande tillväxtfas så söker vi nu en säljande depåchef till Stockholms kontoret i Västberga.

I tjänsten så kommer du ha personalansvar över 10 medarbetare samt ansvara för att den goda servicen som våra kunder vant sig vid bibehålls. Då kvalité är en utav byggstenarna i vår tillväxt så kommer det även falla på dig att se till att denna uppehålls.

Du kommer att svara direkt till VD och ha ett säljande ansvar men även arbeta väldigt nära depåcheferna i Göteborg och Malmö. När du kliver in i tjänsten så kommer du erbjudas en gedigen introduktion i vad Inomec är och står för samt samtliga våra produkter.
Vem är du?
Vi tror att du är en person med vana att styra och hjälpa dina medarbetare framåt. Då tjänsten innebär personalansvar med lönesättning och medarbetarsamtal så ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av detta. Har du även erfarenhet från någon form av uthyrning så är detta starkt meriterande.

Framförallt så söker vi dig med ett starkt teknikintresse och en nyfikenhet att ständigt lära dig nya saker. Vår bransch erbjuder ständiga innovationer och vår målsättning är att alltid kunna erbjuda dessa till våra kunder.

Då många av våra leverantörer finns ute i Europa så är goda kunskaper i engelska ett krav och det är starkt meriterande med kunskaper i tyska och holländska.


Du erbjuds
Du erbjuds en spännande tjänst tillsammans med väldigt kompetenta och kunniga kollegor som tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål. Utöver detta så erbjuds en konkurrenskraftig lön, tjänstebil och ytterligare förmåner.
Ansökan
Denna rekrytering görs i samarbete med B3 Personal. B3 Personal är bemannings och rekryteringsföretaget där prestationen alltid ligger i fokus. Har du frågor om tjänsten så får du gärna höra av dig till ansvarig rekryterare Axel Axelsson på mail axel@b3p.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum rekommenderar vi att inte vänta med ansökan.

Se annons här: https://b3p.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrid=336

 

Tekniker/Service

Publiceringsdatum                                           Sista ansökningsdatum
2020-07-26                                                          Löpande

Gillar du teknik och mekanik?
Vill du jobba i en omväxlande tjänst med nya tekniska utmaningar dagligen?
Sök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team om 6 personer som jobbar med att underhålla och serva vår kunds produkter.
Det handlar om mekaniska produkter inom lyftprodukter som ska provas och rengöras innan de hyrs ut igen.
Produkterna är exempelvis: Vinschar, hydrauliska domkrafter, bockställningar, eltelfrar med mera.

Eftersom vi har fler  än 100 olika maskiner inom lyft, kommer du under en inledande period ha handledarskap för att lära dig hur maskinerna ska skötas.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom maskin-el då denna tjänst kan ta en inriktning mot detta om intresse och kunskap finns. På sikt ser vi alltså att du har ett intresse av att arbeta med mer tekniska utmaningar inom el och större elfel.

Övriga arbetsuppgifter som ingår är:
Provlyftning av maskinerna
Rengöring
Hantering av orders och packning

Din profil

Svenska i tal och skrift
Gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning
Relevanta utbildningar är: Bilmekaniker, serviceingenjör, maskinelektriker, fordonstekniker och liknande

Meriterande är:
Truckkort.
Svetskunskaper
Tidigare arbetslivserfarenhet som maskinelektriker.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Västberga

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag