Hyra vakuumlyft och glasrobot för glaslyft

Hos Inomec kan ni hyra vakuumlyft och glasrobot för säkra glaslyft! Vakuumteknologi är den mest ultimata lösningen för att lyfta säkert utan att riskera skador på godset eller den som lyfter. Våra vakuumlyft är enkla att hantera och bidrar till en mer produktiv verksamhet. Hos oss hittar ni ett brett sortiment av vakuumlyft för både glas, panel och sten.

Genom att hyra en glasrobot kan ni på ett smidigt sätt utföra glaslyft. Konstruktionen är skapad för att ge en mjuk hantering även av stora och tunga glaspartier. Glasroboten bidrar till ett effektivt arbetsflöde och en säker arbetsplats. Kontakta oss när ni vill hyra vakuumlyft!

Kontakta oss för rådgivning.

Krokupphängd vakuumlyft

Kapacitet på 320 kg på 4 sugkoppar och 635 kg på 8 sugkoppar. Dubbla kretsar för hög säkerhet, finns att få med radiostyrning samt sugkoppar för plåt/väggpanel.

Krokupphängd vakuumlyft för panelväggar

Kapacitet 375 kg. Användas först och främst till sandwichpaneler men kan även användas till glas.


Glasrobot Smartlift

Idealisk och mångsidig maskin med 380 kg kapacitet. Smartlift har breda däck för stabilitet och god framkomlighet för att minimera risken att köra fast. Kan utrustas med lyftkrok för tillfälliga enklare lyft.

CB4 panellyff

Cladboy är en flexibel och mångsidig vakuumlyft för montering av sandwichpaneler (väggar & tak). Med det uppladdningsbara batteriet går jobbet smidigt under dagen och batteriet kan laddas under natten.

Handy

Handy vakuumlyft är en liten och smidig vakuumlyft som klarar en vikt på 120 kg horisontelt och 60 kg vertikalt. Mångsidig liten lyft för det olika mindre lyften som kräver vakuum. 

Stenmagnet

Smidig stenmagnet som jobbar med vakuum. Kan ha två olika bottenplattor som gör att den klarar 200 eller 400 kg. Drivs av ett uppladdningsbart batter.