Hyra bockställning – bockkran / portalkran att hyra

Att utföra lyft i t.ex. industrilokaler kan vara en utmaning både utifrån vikt och utrymme. Hos Inomec kan ni hyra bockställning, även kallat bockkran eller portalkran. En lyft från oss kommer att underlätta lyft och förflyttning, samt göra arbetet smidigt och säkert. Vi har ett tjugotal olika varianter på bockställningar, med olika höjd och längd på bommarna, då de lämpar sig för olika behov. Alla bockställningar är i aluminium och är justerbara på olika sätt. En bockkran är alltså ett mycket praktiskt hjälpmedel vid portabla lyftarbeten.

Mobila bockställningar i aluminium är mycket mångsidiga och enkla att använda och montera. De passar utmärkt till att placera över schakt för att lyfta material vid större byggprojekt, men lämpar sig lika bra som hjälpmedel på verkstaden och vid industriservice som vid flytt av tunga maskiner.

Kontakta oss när ni vill hyra portalkran! Vi kontrollerar alltid utrustningen innan den hyrs ut och ordnar snabbt ersättningsutrustning ifall något går sönder. Att hyra bockställning hos Inomec är en smart och kostnadseffektiv lösning för er verksamhet!

Kontakta oss för rådgivning.

Stationär Bockställning

Bockställningarna går att få i höjder från 1530mm upp till 3000mm och balkarna från 1000 till 7000mm. Beroende på längd på balken klarar ställningen 500 - 2000kg. Matrialet på bockställningen är aluminium vilket gör den lätt att bära runt.

Mobil Bockställning

Smidig bockställing med hjul som lätt flyttas runt på arbetsplatsen sålänge marken är plan. Går att få i olika storlekar och kapaciteter (250 till 5000kg). Höjden på bockarna är ställbara vilket gör att man kan passa in höjden lite som man vill. Överliggare finns från 2000mm till 8400mm.
Vi har mycket men inte allt på hyllan kontakta oss för att se vad vi har för storlekar inne.

Porta Davit

Smidig bockkran för att föra ner/ta upp material över en kant. Monteras enkelt genom att bulta fast ett fäste i antingen golv eller vägg. Har en egenvikt på 19kg vilket gör den enkel att bära runt. Sedan hängs valfri typ av lyftblock i toppen, manuellt eller elektriskt, max 500kg lyftkapacitet.

Projektbild stationär bockställning

Projektbild mobil bockställning

Projektbild mobil bockställning
Flytt av T-rex.