Balanseringsok – hyra balansok och lyftok

Behöver ni hyra balanseringsok? Inomec är specialister på väggvändning och hos oss finns ett brett utbud av balansok att hyra för hantering av t.ex. väggar i prefabmontage. Vi har flera Humlor och Getingar i kapaciteter upp till 20 ton.

Med konventionell utrustning är det svårt att balansera ett prefab väggelement till horisontalläge när det sätts på plats, men med balanseringsok går arbetet att utföra med hög precision.

Att hyra balansok är ett smart och kostnadseffektivt alternativ vid tillfälliga lyft och tidsbegränsade lyftarbeten. Vi på Inomec besitter rätt kunskap och kompetens för att kunna hjälpa er att hitta rätt utrustning för era projekt. Ta kontakt med oss när ni vill hyra balanseringsok!

Kontakta oss för rådgivning. 

Humla

Används för att balansera lasten oftast på prefabdetaljer. Humlan har en kapacitet på 18ton. Med hjälp av det uppladdningsbara batteriet kan humlan laddas under natten så ni kan jobba tryggt hela dagen efter.

Geting

Används för att balansera lasten oftast på prefabdetaljer. Getingen har en kapacitet på 20ton. Med hjälp av det uppladdningsbara batteriet kan Getingen laddas under natten så ni kan jobba tryggt hela dagen efter.