Vinsch 2104 Kombimaskin

Batteridriven

Kabelvinsch 2104 är den senaste modellen. Utmärkande för 2104 är batteridriften som gör den emissionsfri, tystgående och till en stor vän av både natur och användare. Variationen av vinschfunktioner ger ett väldigt brett användningsområde. Med den elektriska batteridriften ges även möjlighet till dragningar i exempelvis tunnlar, gruvor, tätbebyggda områden och industrifastigheter. Manövrering sker från kontrollpanelen med reglage för exempelvis in/ut, önskad dragkraft- och hastighet m.m.

Överlägsen arbetsmiljö och användarvänlighet
Tystnaden och de uteblivna avgaserna ger dig både ökad närvaro och bättre kontroll när du arbetar med 2104. Du kan enkelt kommunicera med dina medarbetare under pågående arbete och din hörsel tar ingen skada. Du har även möjlighet att höra och identifiera eventuella faror i både omgivning och längs dragningens sträckning. Tillsammans med det avgasfria syret kommer det bidra till att hålla ditt huvud skarpt under en lång arbetsdag och reducera risken för olyckor.

Kombinerad trumvinsch / nockvinsch
Kabelvinsch 2104 är en kombivinsch som besitter både en trum- och nockvinsch.  Denna kombination gör att maskinen kan användas för både jordkabeldragning och luftlinjedragning.

ATV-utförande
Skulle inte flexibiliteten redan vara tillräckligt kan man även få vinschen i bensindriven ATV-utförande. ATV-hjulen ökar spårvidden – vilket gör den än mer stabil – och tillsammans med den förlängda draganordning maximeras framkomligheten.

Kontakta oss för rådgivning.

 

  • Vikt:  404kg
  • Dragkraft:  1000Kp
  • Hastighet:  20 / 40 m/min
  • Dimensioner:  217 x 138 x 130,5 cm